Bluetooth 5
Chtěl bych se zeptat když si pořídím sluchátka s Bluetooth 5 jestli se spojí s telefonem když má Bluetooth 4.2 Díky za radu
Abyste mohli vložit komentář, musíte se nejdříve přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
BT5 by měl poskytnout lepší parametry než BT4. Třeba u těch BT5 sluchátek by měla sluchátka zajistit spolu s mobilem s BT5 lepší stabilitu a kvalitu. Takto se jen BT5 sluchátka přepnou zpět na BT4, což znamená riziko menší stability.
Jinak co jsem četl, tak mezi dalšími jsou lepší zabezpečení, současné připojení více než jednoho BT zařízení (třeba dvě sluchátka na jeden mobil
Edit: To už se snad ani neprodává, mimo některé "highend" kusy z Alli...
@vindis připojení více zařízení už umí BT hodně dávno si myslím. Vím že jsem používal hf do ucha tak minimálně před 5 lety a už to umělo pripojit dva telefony najednou.
________
To ano, duální bluetooth už se dlouho používá, ale jestli vindis nemyslí, že můžou např. hrát současně 2 zařízení při jednom připojení (1 nosná). Toto také nemám nastudované.
Což mi připomíná, zda takto nefunguji již ty bezdrátové špunty. Ale nevím, jak to u nich přesně funguje. Někde u těchto bezdrátovek píšou BT4.1. Navíc ne všechny mobily mají BT5. Tak nevím.