Vypnutí odemykání obrazovky pomocí gesta - BUG
Čau lidi, pokud budete mít stejný problém jako já a dostáváte nervy stejně rychle jako já možná tímto příspěvkem ochráním váš telefon před újmou 
Jedná se o to, že jsem si zkoušel aktivovat odemykání telefonu podle gesta na B370 a inteligentní odemčení pomocí bluetooth ( Garmin VÍVOACTIVE ) - pro odemykání pomocí gesta zadáváte taky záložní PIN.
Bez ohledu na to, využíváte li inteligentní odemykání skrze BT už tenhle zámek NEJDE vypnout! Nepomáhá ani ''Vymazat prověření'' v nastavení - zabezbečení.
Po hodinách bádání jsem konečně přišel na to jak se toho svinstva zbavit
Po aktivaci displeje zadejte pětkrát špatný vzor, počkejte 30s na obnovu, po 30s se vám objeví kromě sítě bodů také zázračné tlačítko na zadání PINu.
Zadejte PIN a je hotovo, zámek zrušen.

Jedná se o to, že jsem si zkoušel aktivovat odemykání telefonu podle gesta na B370 a inteligentní odemčení pomocí bluetooth ( Garmin VÍVOACTIVE ) - pro odemykání pomocí gesta zadáváte taky záložní PIN.
Bez ohledu na to, využíváte li inteligentní odemykání skrze BT už tenhle zámek NEJDE vypnout! Nepomáhá ani ''Vymazat prověření'' v nastavení - zabezbečení.
Po hodinách bádání jsem konečně přišel na to jak se toho svinstva zbavit

Po aktivaci displeje zadejte pětkrát špatný vzor, počkejte 30s na obnovu, po 30s se vám objeví kromě sítě bodů také zázračné tlačítko na zadání PINu.
Zadejte PIN a je hotovo, zámek zrušen.
Abyste mohli vložit komentář, musíte se nejdříve přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře